سپیدارتک
0

پیش‌بینی مرگ توسط هوش مصنوعی

پیش‌بینی مرگ توسط هوش مصنوعی

پیش بینی مرگ افراد با استفاده از سی تی اسکن با کمک هوش مصنوعی امکان پذیر است.

نحوه عملکرد

در تحقیقی که در Scientific Reports منتشر شد ، دانشمندان دانشگاه آدلاید استرالیا پیشنهاد کردند که با استفاده از یادگیری عمیق هوش مصنوعی برای اسکن اعضای مختلف بیماران ، می توانیم روزی یک سیستم اطلاعاتی در مورد بیماری های قلبی ایجاد کنیم. سرطان و سایر بیماریها هشدارهای لازم را سریعتر می دهند و اقدامات دفاعی را تسریع می كنند.

این سیستم می تواند با استفاده از مجموعه ای از داده های سی تی اسکن و تفکیک عوامل مانند سن به شیوه ای که در مقاله تحقیقی گروه به تفصیل شرح داده شده ، احتمال مرگ را در 5 سال آینده در 70 درصد موارد پیش بینی کند. “محقق پروژه ، دکتر لوک آکدن راینر ، می گوید:

هدف از این مطالعه پیش بینی مرگ افراد نیست. بلکه تولید اندازه گیری دقیق سلامت برای افراد است.

 وی همچنین افزود که احتمال مرگ بیمار با سلامت اندام ها و بافت های وی ارتباط مستقیم دارد. اما بیماریهای مزمن ده ها سال قبل از بروز علائم ظاهر می شوند. بنابراین با استفاده از خروجی قطعی ، که در اینجا مرگ بیمار است و با نگاهی به تاریخچه سی تی اسکن فرد ، به دنبال الگوهای مربوط به بیماری ناشناخته وی و علت مرگ می گردیم. هدف ما شناسایی سریعتر و دقیقتر این تغییرات ، توسعه و شخصی سازی درمان و توسعه آن برای افراد است.

سی‌تی‌ اسکن

این سیستم در حال آزمایش است و تحقیقات گسترده ای برای استفاده از آن به عنوان یک ابزار پزشکی برای تشخیص بیماری ها مورد نیاز است. 70 درصد پیش بینی هوش مصنوعی مطابق با پیش بینی معمول انجام شده توسط متخصصان برای تبدیل آن به ابزاری برای صرفه جویی در وقت و مرور اطلاعات است. امید است این روند توسعه یابد و کاربرد آن بیش از این باشد. هدف بعدی این محققان افزایش داده ها است. در حال حاضر آنها از اطلاعات گروه 48 بیمار استفاده می کنند ، این مطالعه نشان می دهد که روش آنها م effectiveثر است. اما برای یادگیری عمیق عمومی ، داده های بیشتری باید معرفی شود. محققان به دنبال افزودن ده ها هزار مورد به سیستم و تجزیه و تحلیل آنها در مرحله بعدی هستند. تیم توسعه هوش مصنوعی همچنین به دنبال افزایش دامنه تجزیه و تحلیل سیستم برای پیش بینی سکته مغزی قبل از وقوع است.

به نظر شما توسعه چنین سیستم هایی در علم پزشکی در آینده چه خواهد داشت؟ آیا باید به این فناوری ها از نظر اخلاقی نگاه کنیم یا دیدگاه علمی کافی است؟

به نظر شما این مطلب چه اندازه مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

نظرات پس از بررسی مدیریت منتشر خواهند شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 2 =