سپیدارتک
0

آیا نیکولا تسلا منبع انرژی بی پایان را کشف کرده‌ بود؟

آیا نیکولا تسلا منبع انرژی بی پایان را کشف کرده‌ بود؟

منبع انرژی بی پایان چیست و آیا نیکولا تسلا توانست انرژی رایگان دریافت کند؟ اخیرا ویدیویی منتشر شده که ادعا می کند انرژی بی نهایت وجود دارد.

به تازگی ویدئویی در فضای مجازی به خصوص اینستاگرام دست به دست می شود که مربوط به مجموعه ای از اسناد علمی درباره اختراعات پنهان جهان است. این ویدئو توضیح می دهد که برخی از اختراعات بشر هرگز جهانی نبوده و توسط دولت ها خفه شده اند.

محور اصلی این ویدیو نیکولا تسلا دانشمند معروفی است که با اختراعات خود دنیا را تکان داد اما خیلی زود از دنیا رفت. در این مقاله بررسی جامعی از نیکولا تسلا و منبع بی پایان انرژی او خواهیم داشت.

منبع انرژی بی پایان تسلا واقعیت دارد؟

همانطور که گفتیم، این ویدئو به دنبال افشای برخی اختراعات و اکتشافاتی است که هرگز علنی نشدند. در ابتدای فیلم آمده است که برخی از دانشمندان قرن هجدهم (1800-1700 میلادی) به دنبال دستیابی به برق بدون احتراق بوده اند.

این ویدئو در مورد دانشمندانی صحبت می کند که می خواستند ژنراتوری بسازند تا انرژی بیشتری نسبت به مصرف آن تولید کند. با دستیابی به این مولد، مقدار انرژی تولید شده همیشه بیش از انرژی مصرف می شود و منبع بی پایان انرژی ایجاد می شود.

از آن زمان تاکنون تئوری های توطئه گریبانگیر این دانشمندان شده است و برخی از بانکداران و شرکت های نفتی فراملی در هر فرصتی به دنبال تضعیف نظریه منبع بی پایان انرژی بوده اند.

روایت این ویدیو پر از اشتباهات و اشتباهات علمی است و عملا نمی توان گفت که با یک مستند علمی روبرو هستیم. بلکه یک مستند شبه علمی است که البته بخشی از تئوری توطئه معروف Thrive است. تمام نمونه های این ویدیو مربوط به قرن نوزدهم است و این ادعا را که یافته ها مربوط به قرن هجدهم هستند زیر سوال می برد.

لازم به ذکر است که این ویدئو تنها بخشی از یک مستند دقیق تر در مورد تئوری توطئه Thrive است که در سال 2011 منتشر شده است. تاکنون افراد زیادی سعی کرده اند این ادعاها را تأیید کنند و به صحت موضوع پی ببرند. در ادامه مروری خواهیم داشت بر دانشمندانی که در این ویدئو به آنها اشاره شده است.

نیکولا تسلا و انرژی بی پایان

نیکولا تسلا دانشمندی بود که در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم زندگی می کرد. بخش اول مقاله ما توسط این شخصیت برجسته در دنیای علم شکل گرفته است. راوی این ویدیو می گوید:

نیکولا تسلا معتقد بود که پدیده ای به نام انرژی رادیانی را کشف کرده است. بسیاری از دانشمندان بر این باورند که او به چیزی دست یافته بود که ما اکنون آن را انرژی رایگان می نامیم، اما قبل از اینکه تسلا بتواند پروژه را تکمیل کند، سرمایه گذار خود، جان پیرپونت مورگان را پیدا کرد که انحصار سیم های مسی برای انتقال برق را داشت. اینکه اختراع تسلا ممکن است منجر به انتقال برق بدون استفاده از سیم شود. بنابراین او تسلا را تعطیل کرد. تسلا اخراج شد و آزمایشگاهش سوخت زیرا می خواست انرژی را رایگان و نامحدود و در دسترس همه قرار دهد.

آنچه خواندیم همان چیزی بود که در این ویدیو وجود دارد و در توضیح آن باید بدانیم که انرژی رادیانی در زمان تسلا موضوعی پیش پا افتاده بود. به طوری که انرژی تابشی یا رادیان را برای کودکان و در مدارس آموزش می دادند.در واقع، پدیده رادیان در زمان تسلا ناشناخته نبود.

نیکولا تسلا و انرژی بی پایان

درست است که یکی از دانشمندانی که به طور جدی روی موضوع تابش الکترومغناطیسی کار کرد تسلا بود، اما رادیان قبل از او کشف شد. بزرگترین تاثیر تسلا بر این پدیده استفاده از برق AC برای شبکه انتقال بوده است. اینجاست که نیکولا با ادیسون وارد جدال می شود.

در اوایل دهه 1880، تسلا کارمند یکی از شرکت های ادیسون بود. ادیسون از او دعوت کرد که برای راه اندازی یک شرکت جدید در نیویورک مهاجرت کند. مدت کوتاهی بعد، دو دانشمند بر سر موضوع پاداش با هم اختلاف پیدا کردند و تسلا استعفا داد. شش سال بعد، جی پی مورگان سرمایه گذار ادیسون شد و با ادغام همه شرکت ها، جنرال الکتریک ظهور کرد.

در همان زمان، تسلا برای وستینگ هاوس رقیب ادیسون کار می کرد. آنها توانستند ثابت کنند که سیستم انتقال تسلا (AC) برتر از سیستم DC ادیسون است. تسلا بعداً انتقال نیرو را با کوپلینگ القایی و خازنی آزمایش کرد و برای اولین بار لامپ رشته ای را روشن کرد.

انرژی موجود در این محصولات توسط ژنراتورهای معمولی تامین می شد و هیچ انرژی بی پایان یا منبع بی پایان انرژی وجود نداشت. علاوه بر این، چنین پدیده ای برخلاف آنچه در این ویدئو گفته می شود، کاملا شناخته شده است و ابتکار یا کشف تسلا نیست.

ماجرای جی پی مورگان با نیکولا تسلا

تا اوایل دهه 1900 بود که تسلا توانست یک سرمایه گذار بزرگ علاقه مند به فناوری های جدید، جی پی مورگان را متقاعد کند تا در پروژه های خود سرمایه گذاری کند. تسلا ادعا کرد که می تواند یک سیستم ارتباطی بی سیم بین دو طرف اقیانوس اطلس ایجاد کند. در آن زمان مورگان 150000 دلار برای پیشبرد اهداف تسلا هزینه می کرد.

در آن سوی میدان، مارکونی و براون سیستم مشابهی را شروع کردند. در نهایت، سیستم جدید نتیجه داد، در حالی که تسلا کوتاه آمد. متاسفانه تسلا برنده این رقابت نشد. حالا مورگان و سایر سرمایه گذاران جذب سیستم جدید مارکونی-براون شدند و تسلا را با اکتشافاتش رها کردند.

سه سال بعد، مارکونی توانست ادعای تسلا را محقق کند. زندگی نامه نویس تسلا در بیوگرافی خود می نویسد که پس از این شکست علمی، تسلا دچار یک فروپاشی روانی شد اما همچنان در محافل علمی و دانشگاه مورد احترام بود. اختراعات نیکولا تسلا و سهم او در این زمینه بسیار زیاد است.

آتش‌سوزی آزمایشگاه او نیز قبل از جی‌پی مورگان اتفاق افتاد و صرفاً یک حادثه بود که هنگام کار بر روی ژنراتور تسلا و مایع‌سازی هوا رخ داد. آنچه در این ویدئو نشان داده شده است تصویری نادرست و تحریف شده است که به هیچ عنوان قابل استناد نیست.

آدام ترامبلی و منبع انرژی بی پایان

دومین دانشمندی که در این ویدئو به آن اشاره شده، آدام ترامپلی است. او یکی از مدعیان شبه علم است که در ادامه بیشتر درباره او می خوانیم.

آدام ترامبلی و منبع انرژی بی پایان

آدام ترمبلی، مخترع معاصر، تحت تأثیر ایده تسلا قرار گرفت. ترمبلی آلترناتوری ساخت که جریان مستقیم تولید می کرد که می توانست از طریق هوا به آن دسترسی پیدا کند.

Tumblr: ما معتقدیم که می توانیم با استفاده از الگوی میدان مغناطیسی زمین و سیم پیچ دوار برق تولید کنیم.در واقع عملی بود و عملی است. بنابراین می توانیم از طبیعت، مشتری و زمین به عنوان آهنربای بزرگی استفاده کنیم که در فضا می چرخد ​​و خطوط انرژی آن با جریان تورس در اطراف این میدان جریان دارند. این میدان منبسط و منقبض می شود، انگار نفس می کشد. انرژی را جذب و به فضا تبدیل می کند. ما در این زمینه به اندازه کافی انرژی داریم که برای کل دنیا کافی است. این یک فرضیه نیست بلکه یک نظریه کاملا کاربردی است. بنابراین می توان گفت که در همه جای زمین انرژی وجود دارد. همه کسانی که روی زمین زندگی می کنند انرژی دارند. انرژی زیادی در جهان وجود دارد، حتی در کل کهکشان.

ترامپ برای نشان دادن نمونه ای از ژنراتور خود در سازمان ملل و سنای آمریکا دعوت شد. اما دولت بوش شکست خورد. سپس دولت این دستگاه را مصادره کرد.

این دانشمند هنوز اغراق می کند. ژنراتور قطب مدت زیادی است که وجود دارد و چیز جدیدی نیست. در واقع این دستگاه همان دیسک فارادی است که با چرخاندن یک دیسک استوانه ای و ایجاد جریان الکتریکی بین مرکز و پیرامون آن کار می کند.

این اختراع به فارادی نسبت داده شد که در سال 1831 آن را القای الکترومغناطیسی نامید. با این اختراع می توان گفت که همه چیز کار می کند، حتی دینام سیکل ترکیبی و دینام چرخ دوچرخه. تامبلی در مستند Thrive به عنوان یک متخصص ظاهر می شود و معتقد است که موفق شده است یک ژنراتور قطبی بسازد که بتواند انرژی بیشتری نسبت به انرژی مصرف شده تولید کند.

فاستر گمبل، سازنده و راوی این مستند شبه علمی، از سخنان آدام ترامپلی برای تحقق بخشیدن به گفته های خود استفاده می کند. او معتقد است که منابع بی پایان و رایگان انرژی در سیاره ما وجود دارد، اما دولت ها و ابرقدرت ها برای حفظ منافع خود، آنها را سرکوب و انکار کرده اند.

ترامبلی کیست؟

آدام ترامپلی خود را به عنوان یک متخصص مشهور در فیزیک، دینامیک اتمسفر، ژئوفیزیک، چرخش و تشدید سیستم های الکترومغناطیسی و مدل سازی محیط زیست جهانی معرفی می کند. جالب اینجاست که Tumblr حتی مدرک دانشگاهی از یک موسسه معتبر هم ندارد.

ماشین ترامبلی کار می کند یا نه؟

ترامپلی ادعا می کند که یک ماشین انرژی بی پایان ساخته است که البته در سازمان جهانی مالکیت معنوی ثبت شده است. این بدان معنی است که هر کسی می تواند دستورالعمل های ساخت آن را دنبال کند و می تواند یک منبع انرژی بی پایان برای خود ایجاد کند.

ترومبلی همچنین گفت که در هند شخصی به نام Parahamamsa Tiwari وجود دارد که حق اختراع خود را ساخته و از آن استفاده می کند. البته یکی از محققان علاقه مند به موضوعات ماوراء الطبیعه طی تحقیقات خود در مورد وجود دیوار به این نتیجه رسیده است که شیپور یک توهم است و چنین فردی اصلا وجود ندارد و چنین وسیله ای ساخته نشده است.

ماشین ترامبلی کار می کند یا نه؟

اخیراً در برنامه رادیویی “برای مردم” شنیدم که شخصی در هند نیز یک دستگاه تولید قطب ساخته است. پس از این واقعه، من نامه ای به یکی از دوستانم که بنیانگذار کمیته بررسی ادعاهای ماوراء الطبیعه است، نوشتم و پرسیدم که آیا تاکنون کسی در هند ژنراتوری ساخته است که انرژی بیشتری نسبت به مصرف آن تولید کند؟ من هم گفتم این خبر بارها در منابع مختلف تکرار شده و گفته می شود شخصی در سواحل غربی هند چنین وسیله ای ساخته است.نامه ای از پرمانند دریافت نکردم، اما بعداً متوجه شدم که آن را دیده ام چون خبری در مجله «ایندیان اسکپتیک» با تصویر نامه من منتشر شده بود. پرمناند گفت که تمام تلاش خود را برای یافتن دیوار انجام داده است، اما نتایج او نشان می دهد که اگرچه ظاهرا این دستگاه را در هانوفر آلمان ساخته و آن را در حضور 1500 دانشمند آزمایش کرده است، اما هیچ اثری از دکتر تیواری برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

بعدها مشخص شد که فردی به نام جاناردان رائو با دکتر تیواری مکاتبه کرده و ظاهراً در مورد ساخت این دستگاه بحث هایی داشته است. او می گوید که تیواری کتابی برای من فرستاد که در آن نشان داد ساخت چنین دستگاهی حدود 100000 روپیه و 8 ماه طول کشیده است، اما خروجی آن طور که انتظار می رفت پیش نرفت. در واقع، آزمایشات نشان داده است که هیچ انرژی نامتناهی وجود ندارد و آنچه آنها منبع نامتناهی می نامند، فقط قانون فارادی بوده است.

سرکوب ترامبلی توسط دولت آمریکا واقعیت دارد؟

فاستر گمبل راوی داستان در این ویدئو بیان می کند که پدر جورج دبلیو بوش ترامپ را سرکوب کرد اما در هیچ جای فیلم دیده نمی شود که رئیس جمهور آمریکا این کار را کرده باشد. از سوی دیگر ترامپ هیچ مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه نمی کند.

اساساً این سؤال مطرح می شود که چرا باید دولتی به این عظمت بخواهد با یک شرکت کوچک و ناشناس برق برخورد کند؟ در این ویدیو فقط می بینیم که راوی درباره جورج دبلیو بوش پدر صحبت می کند و عکس آن به عنوان یک حکومت ظالم دیده می شود.

اگر حق با ترامپلی بود و دستگاه او در سازمان ملل ثبت و تایید شده بود، چرا سازمان ملل باید هر روز به همه مردم جهان درباره مصرف بی رویه سوخت های فسیلی هشدار دهد؟ در این رابطه دانشمندی به نام دیوید فارنسورث گفت که ماشین ترامپولینی که ادعا می کند می سازد بیشتر شبیه یک اسباب بازی است تا یک دستگاه تولید قطب!

ماشین جان بدینی چیست و چگونه کار می کند؟

قسمت سوم این ویدیو در مورد اختراع روح است. در این قسمت راوی می گوید:

چندین دهه پیش، دانشمند دیگری به نام جان بادینی، به فکر ارائه انرژی رایگان و بی نهایت به روشی بهتر از نیکولا تسلا بود. بنابراین، اکنون باتری هایی ساخته است که انرژی بیشتری نسبت به مصرف انرژی تولید می کنند. بادینی اعلام کرده است که عرضه رایگان این باتری ها به زودی آغاز می شود. پس از این خبر، جان بادینی در آزمایشگاه خود مورد حمله قرار می گیرد و تولید این باتری ها را متوقف می کند و به رقبای خود می دهد.

میزان مصرف انرژی کمتر از میزان تولید است، یعنی اصلا قانون حفظ انرژی وجود ندارد. اگر اینطور نیست، پس هر ادعایی که قانون صرفه جویی در انرژی را نقض کند نادرست است. بر اساس این قانون، انرژی نه تولید می شود و نه از بین می رود، بلکه فقط می توانیم آن را از شکلی به شکل دیگر تغییر دهیم.

ماشین جان بادینی علاوه بر نقض بقای انرژی، قانون دوم ترمودینامیک را نیز نقض می کند. سوال این است که آیا فرض می کنیم ماشین دینی و دیگران کار می کنند، اما آیا منطقی است که چنین ماشین مفیدی فقط تعداد انگشت شماری از نمونه ها در دنیا داشته باشد؟ فاستر گمبل می گوید که به یک آزمایشگاه مذهبی رفته و از نزدیک شاهد ماجرا بوده است.

اثر هاچیسون چیست؟

شاید ادعای هاچیسون بیشتر از همه ادعاهای بالا باشد. راوی می گوید که هاچیسون چندین باتری ساخت که انرژی بی پایان تولید می کنند. علاوه بر این، با کمک نظریه تسلا، سعی در شناور کردن اجسام در هوا دارد. او ادامه می دهد که پلیس در سال 1978 به آزمایشگاه او یورش برد و تجهیزات او را مصادره کرد.

اثر هاچیسون چیست؟

هاچیسون ادعا می کند که می تواند اجسام عجیب و غریب را در هوا نگه دارد و همچنین به ترکیب فلز و چوب دست یافته است. برخی از شگفتی های هاچیسون با قوانین اساسی فیزیک و الکترومغناطیس حل شده اند و چیز خاصی نیستند.

هاچیسون از جلوه‌های ویژه استفاده می‌کند؟

بینندگان آثار هاچیسون معتقدند که در نمایشنامه های او از جلوه های ویژه استفاده شده است. برای مثال، از آهنربا برای معلق نگه داشتن اجسام و شناور نگه داشتن آن استفاده می کند. مثلاً می گویند آهنربا را داخل دستگاه قرار می دهند تا شناور را نشان دهد و دوربین را زیر و رو کند و وقتی جریان آهنربا را کاهش می دهد بدنه به نظر می رسد که افتاده است.

متأسفانه، هیچ مدرکی دال بر سرکوب یا ساکت شدن هاچیسون وجود ندارد. این قسمت از مقاله را باید تقلب نامید، اما فعلا به همین دروغ شاخدار بسنده می کنیم.

ماجرای کشته شدن یوجین مالو چه بود؟

به گفته فاستر گمبل، به نظر می رسد دانشمند بعدی در این مستند سرکوب شده است. یوجین مالو، استاد دانشگاه MIT و دانشگاه هاروارد و سردبیر مجله انرژی بی پایان، تا حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار گرفت. راوی می گوید اگر مخترعان کلاهبردار هستند پس چرا باید تا سر حد مرگ کتک بخورند؟

مالو بیشتر به خاطر همجوشی سردش معروف است. دانشمندان زیادی تلاش کرده اند تا این موضوع را پیدا کنند و یکی از آنها به نام مارتین فلیشمن از دانشگاه اخراج شده است. فاستر معتقد است که ضرب و شتم مالو منبع بی پایان انرژی بود و او قربانی این انرژی شد.

پس از 10 سال تحقیق، پلیس متوجه شد که مالوو در درگیری با مستأجرش کشته شده است. یوجین ظاهراً در حین تخلیه خانه، وسایل مستأجر خود را دور انداخته و از دست استاد دانشگاه بسیار عصبانی بوده و او را تا حد مرگ کتک زده است.

ارتباط یوفو و ماشین انرژی بی نهایت چیست؟

آدام ترمبلی دوباره در انتهای فیلم ها ظاهر می شود و می گوید کسانی که پس از دیدن بشقاب پرنده ها ناپدید شده اند، ارتباط جالبی با دانشمندان کشف انرژی بی پایان دارند. استیون گریر معتقد است که یافتن منبع بی پایان انرژی یک تهدید بزرگ برای شرکت های انرژی است.

به عنوان مثال، صنعت نفت، گاز و زغال سنگ در حال حاضر حدود 200 هزار میلیارد دلار ارزش دارد و با کشف این انرژی، کسب و کار آنها تبدیل به یک تجارت می شود. بنابراین یافتن انرژی رایگان مانع از کسب درآمد دولت ها و سرمایه گذاران بزرگ می شود.

شرکت های فعال در صنعت انرژی همواره سعی می کنند به منابع ارزان قیمت دسترسی داشته باشند تا به سود خوبی برسند. اکنون در پایان این ویدیو، استیون گریر با ما صحبت می کند. او یک پزشک و یوفولوژیست است که می خواهد داستان انرژی بی پایان را به بشقاب پرنده ها متصل کند.

او معتقد است که برای برقراری ارتباط با موجودات فرازمینی باید از یک سری پروتکل ها استفاده کرد و به مردم می گوید هر جا که بشقاب پرنده ها را دیدند، فوراً با آنها تماس برقرار کنند.او همچنین معتقد است که دولت آمریکا در تلاش است داستان یوفوها و انرژی بی پایان را پنهان کند.

جمع بندی

بالاخره باید خلاصه ای از این چند دانشمند داشته باشیم. همانطور که گفتیم در این مستند شبه علمی با دانشمندان و راویانی مواجه شدیم که چهره آنها رنگی از واقعیت نداشت. ماشین انرژی رایگان و بی پایان عملاً بی پایه است. اگر چنین چیزی را بپذیریم در واقع قوانین طبیعت را زیر پا می گذاریم.

تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر تلاش بانک ها، شرکت های چند ملیتی و دولت ایالات متحده برای سرکوب محققان انرژی آزاد پیدا نشده است. ویدیوی گفته شده کاملا اشتباه است و آدرس اشتباهی می دهد. اطلاعات مربوط به نیکولا تسلا نیز تحریف شده و اغراق آمیز است.

نظر شما در مورد منبع انرژی بی پایان چیست؟ نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

به نظر شما این مطلب چه اندازه مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

نظرات پس از بررسی مدیریت منتشر خواهند شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 10 =