سپیدارتک
0

ایتالیا و ایران باهم در راستای توسعه هوش مصنوعی

همکاری ایران و ایتالیا در زمینه هوش مصنوعی

همکاری های ایران و ایتالیا در حوزه هوش مصنوعی

وزیر ارتباطات در دیدار خود با جوزپه پرونه سفیر ایتالیا در تهران، به ضرورت ایجاد همکاری های دو جانبه بیشتر ایران و ایتالیا به منظور توسعه دانش هوش مصنوعی در این دو کشور تاکید کرد و این طور بیان داشت که: کشور ایتالیا تا به امروز در قیاس با دیگر کشورهای قاره سبز در برابر فشارهای غیر قانونی کشور ایالات متحده آمریکا بهتر ایستادگی کرده و رویکرد استقلال طلبانه تری در خصوص با همکاری با کشور ایران لحاظ کرده است.

وی اینطور ادامه داد که: امروزه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد زیادی از کمپانی های ایتالیایی در ایران فعالیت دارند و پیوسته و با وجود انواع تحریم ها و تهدید ها علیه ایران با این کشور همکاری های خودشون رو ادامه دادند و این برای کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار است. ما علاقه داریم که این ارتباط دو طرفه توسعه یابد و همینطور باید زمینه نزدیکی مردم دو کشور و همکاری های مربوط به بخش های خصوص دو کشور نیز با یک دیگر بیشتر باشد و فرآیند انجام آن تسهیل گردد.

وی اینطور ادامه داد که پس می بایست در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شود تا برگزاری رویدادهای علمی مشترک بیشتر گردد و همچنین امکان برقراری ارتباط میان دانشمندان و محققان ایرانی و ایتالیایی فراهم آید و در خصوص با موضوع یادگیری مصنوعی این دو کشور ارتباط مناسبی را برقرار نمایند.

فواید گسترش هوش مصنوعی در یک کشور

آذری جهرمی در خصوص با اینکه شبکه ملی اطلاعات، ملی کردن اینترنت نیست تاکید کرد که ما مفهومی دارم به عنوان ژئوپلیتیک سایبری که طبق آن، تکنولوژی در حال به وجود آوردن تغییراتی بسیار گسترده در دنیاست. در حقیقت در قرن و دوره حضور هوش مصنوعی، کشوری که در خصوص با این علم پیشرو باشد، غنی تر از کشوری خواهد بود که از این علم بی بهره است و در واقع هر روز در حال دست و پنجه نرم کردن با فقر است، لذا چنانچه این روند ادامه دار شود.

کشورهایی که به منظور توسعه و گسترش دانش و علم هوش مصنوعی بیشترین مقدار هزینه را کرده باشند، قادر خواهند بود بیشتر از کشور های دیگر از این علم منتفع شوند و به نوعی این کشور ها خواهند بود که آینده جهان را رقم خواهند زد.

ضعف موجود در زمینه هوش مصنوعی

وی افزود ضعفی که در زمینه هوش مصنوعی وجود دارد، مشکل داده و اطلاعات اولیه است. بدون اطلاعات مناسب و داده، هوش مصنوعی کاربرد خودش را از دست خواهد داد. از همین روی اتحادیه اروپا مقررات حفاظت از اطلاعات و داده های عمومی را تصویب کرده است تا دسترسی کمپانی های آمریکایی و چینی به اطلاعات و داده های اروپایی ‌ها محدود تر شود. در برابر این تهدید جهانی، کشور هایی مانند هند و روسیه نیز سیاست‌ های مخصوص به خود را در پیش ‌گرفته ‌اند.

مهمترین حوزه های همکاری ایران و ایتالیا در هوش مصنوعی

حفاظت از اطلاعات در کشور ایران – شبکه ملی اطلاعات

کشور ایران هم متناسب با اطلاعات و داده هایی که در این زمینه دارد، امور مربوط به حفاظت از داده ها و اطلاعات را در پیش گرفته است و سعی در توسعه این فناوری در داخل مرز های خود دارد، بنابراین در واقع اساس و پایه شبکه ملی اطلاعات به شکلی پیش نیاز توسعه دانش هوش مصنوعی خواهد بود و می توان این طور گفت که واقعیت شبکه ملی اطلاعات به صورت دقیق همین خواهد بود.

همکاری های کشور ایران و ایتالیا در هوش مصنوعی

در این دیدار دو جانبه جوزپه پرونه هم اینطور بیان کرد که: کشور ایتالیا پیگیر تمامی فعالیت های روزانه کشور ایران در خصوص با فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد، به خاطر این که بر این باور است؛ کاری که کشور ایران انجام می دهد مورد توجه کشور ها و افرادی است که نگاه آینده نگری مناسبی دارند و در واقع این کارهاست که آینده را رقم خواهد زد.

او افزود که کشور ایتالیا سعی دارد بدون توجه به تحریم ها و مشکلات پیش آمده، موضوع حفظ استقلال کشورش را مد نظر قرار داده و همچنین به ادامه فعالیت های این دو کشور با یک دیگر در آینده و در ابعاد بزرگتر تاکید کرد و گفت که کشور ایتالیا برای توسعه روابطش با ایران آمادگی های لازم را دارد.

[rb_related title=”پیشنهاد سردبیر” total=”2″]

به نظر شما این مطلب چه اندازه مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

نظرات پس از بررسی مدیریت منتشر خواهند شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 15 =